STUNTVLIEGEN: HET ULTIEME VINKJE OP JE BUCKETLIST!

SKY unlimited bied je de ultieme uitdaging; een adembenemende lesvlucht stuntvliegen in een Pitts Special. Wij bieden je een fantastisch arrangement aan waarbij alles is inbegrepen. Dus als je helemaal los wilt gaan in de derde dimensie boek dan nú!

 

H-C-10
TAMING THE PITTS SPECIAL

Meteen nadat je bent ingestapt, heb je het gevoel dat je in een race-auto zit: strak, direct en stevig vastgesnoerd. Daarna word je de lucht in gelanceerd voor het hoofdmenu: G-force!

Boek hier je proefles!

 
 
 
H-C-88
POPULAIR: STUNTVLIEGEN BASIC

Onder begeleiding van een ervaren instructeur kun je beleven hoe geweldig het is om zélf over de kop te gaan en maak je kennis met alle basics van het aerobatics vliegen. Een échte aanrader!

Boek hier je proefles!

 
 

H-C-40
STUNTVLIEGEN ADVANCED

Dit zijn stunts voor de gevorderde piloot die weet wat hij wil. Met het vliegen van ‘outside’ maneuvers kom je in een totaal nieuwe wereld terecht, vér buiten de Normal Flight Envelope. Een waar extravaganza van G-krachten en draaibewegingen.

Boek hier je proefles!

 
 
 
H-C-44
STUNTVLIEGEN UNLIMITED

Heb je nog niet genoeg gehad? Dan gaan nu alle remmen los en mag je het gehele programma vliegen dat de Pitts Special laat zien tijdens de airshows.

Boek hier je proefles!