Special Stunts

SKY unlimited verzorgt al jarenlang spectaculaire stunts voor bedrijven die op unieke wijze hun merk naam onder de aandacht willen brengen. Niets is te gek zolang maar aan twee basisprincipes kan worden voldaan; veiligheid en toestemming van de Nederlandse Luchtvaartautoriteit.

 

TWEE VOORBEELDEN

Naar de voordeur van het Aviodrome
In de tijd dat het Aviodrome nog was gehuisvest op Schiphol is SKY unlimited met de Pitts Special geland op Schiphol. Op zich niet heel bijzonder, ware het niet dat na de landing via de poortjes van de beveiliging de openbare weg werd opgereden en naar de voordeur van het Aviodrome getaxied. Een artikel, met full color foto, op de voorpagina van twee landelijke kranten en vermelding in het acht uur journaal stonden garant voor een aanzienlijke exposure.

 
HOME-slider10Landen op het circuit van Assen
Tijdens een van de Gamma racing days is de Pitts Special, tussen de wedstrijden door, geland op het circuit van Assen. Na de landing werd getaxied naar de Start – Finish waar het publiek op een mooie burn-out werd getrakteerd. Ook hier werd veel media-aandacht gegenereerd voor de sponsors.

 
 
Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

 
 
 
 

PITTS SPECIAL – YOU AIN’T SEEN NOTHIN’ YET